Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

ANUNȚ: Expoziția permanentă a Muzeului Țăranului se închide
Dragi prieteni,

Lucrările de consolidare și restaurare a clădirii monument istoric din Șoseaua Kiseleff avansează mai repede decât am prevăzut, motiv pentru care, începând cu 4 iulie 2016, și cel din urmă tronson al expoziției permanente a Muzeului Național al Țăranului Român se va închide.

Muzeul Țăranului vă așteaptă să-l vizitați, în continuare, până pe 3 iulie 2016 inclusiv, de marți până duminică, între orele 10 și 18, iar, pentru că este vacanță, copiii au intrarea liberă.

De asemenea, din iulie, Atelierului de creativitate îi așteaptă pe cei mici cu un program special pentru vacanța de vară.

Rămân deschise sălile pentru expoziții temporare: Sala Tancred Bănățeanu, Sala Foaier, Sala Librărie și Sala Acvariu, dar și Galeria de Artă Țărănescă, în care funcționează magazinul Muzeului.

Cinefilii sunt așteptați, în continuare, cu multe filme de artă și documentare la Cinema Muzeul Țăranului (din Studioul Horia Bernea).
 
înapoi la pagina principală
 
inchis