Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Arta iubirii
Cu DRAGobete în suflet te aşteptăm duminică, 24 februarie 2013, la Sala Acvariu de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, ora 16:00, pentru a primi în DAR: ce este această sărbătoare cu rădăcini dacice, workshop-ul Arta iubirii, momente tandre de iubire împărtăşite prin poezie, expresii plastice întrupate în obiecte de artă şi handmade, programe de dezvoltare personală şi sesiuni de coaching la purtător pentru 10 participanţi din public.

Sub corola Suflet pereche de Dragobete sunt în comunicare cu dumneavoastra: cercetătorul etnolog Dr. Doina Işfănoni, psihologul Ioana Corina Marcu, actriţa Manuela Golescu, coach-ul Magda Mănescu.

Eveniment desfăşurat în intervalul orar 16:00 – 18:00.


Un proiect marca My Soulmate
www.facebook.com/mysoulmate.ro


 


înapoi la pagina principală
 
inchis