Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Atelier de condimente indieneCum să folosești condimentele indiene, așa încât ce gătești să se poată fi o mâncare cu acest specific? Cu ce alte calități sunt înzestrate aceste condimente, dincolo de gust și aromă?
Vino la atelierul organizat de Fundația ICAR și află de la Chef Arun Kumar, un indian tânăr și talentat, care sunt secretele mirodeniilor indiene! Arun Kumar trăiește de mai mulți ani în România, și-a deschis aici un frumos restaurat cu specific și e bucuros să ne împărtășească din cultura și tradițiile gastronomice ale țării sale.


Sâmbătă, 19 decembrie 2015, la Atelierul de creativitate de la Muzeul Național al Țăranului Român, în intervalul orar 15:00-18:00, vă așteptăm cu povești, arome și rețete tradiționale din India. Veți pleca acasă cu informații prețioase și cu rețete numai bune de impresionat invitații!


Avem doar 20 de locuri disponibile! Trimiteți solcitare de înscriere la adresa de e-mail tatiana.dabija@icarfoundation.ro.


Atelierul este organizat în proiectul „SALUT - Suntem Acasă în Locul Unde Trăim”, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.


Despre Fundația ICAR - www.icarfoundation.ro
Despre proiectul SALUT - www.facebook.com/SALUT.ICAR


Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.

înapoi la pagina principală
 
inchis