Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Atelier de ornamente din ceară de albine
Ne pregătim de sărbătoare cu două atelierere creative, în care ceara devine ingredientul care transformă ideea în ornamente minunate de pus în brad sau pe masa de Crăciun. La care se adaugă stratul de creativitate și de originalitate ale fiecărui participant.

1. Atelier de creat felinare din ceară 
sâmbătă, 9 decembrie, între orele 10.00 - 11.30 în Sala Acvariu

Recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani, dar și adulților dornici să se familiarizeze cu tehnica modelării obiectelor din ceară.
Tehnica folosită este cea a scufundării (a baloanelor umplute cu apă, da:)), fiecare felinar fiind personalizat cu frunze, condimente, fructe uscate, pânză de sac și alte elemente de decor .

Preț atelier: 15 lei/persoană
Înscriere necesară pe adresa de email: atelieruldecreativitate@gmail.com
Numărul maxim de participanți: 15


2. Atelier de creat podoabe pentru bradul de Crăciun
sâmbătă, 16 decembrie, între orele 10.00 - 11.30, în Sala Acvariu

Pentru copii cu vârsta între 3 și 5 ani, însoțiți de părinți sau de bunici

Pornind de la personaje desenate chiar de copii, creăm cele mai ingenioase decorațiuni pentru bradul care urmează să fie împodobit.

Preț atelier: 15 lei/persoană
Înscriere necesară pe adresa de email: atelieruldecreativitate@gmail.com
Numărul maxim de participanți: 15 

înapoi la pagina principală
 
inchis