Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Atelier de turtă dulce și acadele

De marți, 2 aprilie, până vineri, 5 aprilie 2013, de la ora 10.00 dimineața până la ora 16.00, după-amiază, vă aşteptăm la Atelierul de turtă dulce și acadele, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, în cadrul evenimentului Să știi mai multe, să fii mai bun.

La acest atelier domnul Farkas Gábor va face demonstrații în fața copiilor de decorare a produselor, la care pot participa toți copiii doritori, iar o parte dintre ei (cca. 100 -120 copii pe zi) vor primi turtă dulce drept cadou și încurajare pentru învațarea acestui mesteșug.

Intrarea este liberă.


înapoi la pagina principală
 
inchis