Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Atelier demonstrativ LEGO
Atelier demonstrativ gratuit e2 Young Engineers – Provocarea LEGO și Marii constructori

Până în luna august vom avea un invitat special la Atelierul de creativitate: e2 Young Engineers

Provocarea LEGO (7-11 ani) și Marii constructori (4-6 ani) sunt doar două dintre programele educaționale dedicate copiilor care, prin intermediul poveștilor, experimentelor și modelelor de construcții Lego și K'nex, introduc copilul în lumea științei, tehnologiei, ingineriei, artei și matematicii.

La muzeu, invitatul nostru va prezenta, gratuit, o lecție demonstrativă. Aceste ateliere vor avea loc în fiecare luni, de la 17.00 la 18.30, miercuri de la 17.00 la 18.30, vineri de la 12.15 la 13.45 și sâmbăta de la 15.00 la 16.30, la Atelierul de creativitate.

Se poate participa numai pe baza de înscriere, care se face direct la oaspetele nostru, Dan Gabriel Sauer0742 102 633, e-mail gabriel@youngengineers.ro. Iar cei curioși pot cerceta ce presupune acest program și pe site-ul http://www.youngengineers.ro.

Sperăm să vă distrați! Noi am desoperit care-i mecanismul prin care o mașină poate, totuși, să ia curba!
 


înapoi la pagina principală
 
inchis