Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Conferinţă ECHILIBRU Dan C. Mihăilescu
Asociația Ortodoxă pentru o Lume Nouă, în parteneriat cu Librăria Cărturești şi Muzeul Naţional al Țăranului Român vă invită la o conferință cu tema ECHILIBRU, suținută de Dan C. Mihăilescu, pe 12 iunie 2014, de la ora 19:00.


În contextul ritmului contemporan în care trăim și ale tuturor provocărilor de care avem parte, echilibrul este un lucru esențial în viața noastră, în toate formele lui și în toate locurile unde avem nevoie de el.


Dan C. Mihăilescu a fost invitat al forumului "Tinereţe şi Speranţă" de la Academia Mănăstirii Sâmbăta de Sus, ce se desfaşoară anual, în ultima săptămână din iulie şi reunește tineri din diferite domenii.
Acum, Dan C. Mihăilescu a acceptat cu bucurie să le vorbească iarăși tinerilor şi tuturor celor interesați , despre „Echilibru” - tema pe care o va avea tabăra de anul acesta.

În perioada 21-27 iulie 2014, va avea loc ce de-a XVI-a ediție a Forumului "Tinereţe şi Speranţă" de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus. Tabăra se adresează tinerilor între 18 și 30 de ani și va avea tema „Echilibru”. Mai multe detalii despre tabără găsiți pe www.aoln.ro

Vă așteptăm cu drag!


înapoi la pagina principală
 
inchis