Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Copilăria şi miracolul tradiţiei
În perioada 11 – 25 ianuarie 2011, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, copiii Centrului de Zi „Casa Speranţei”, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, sector 4, vor expune lucrări de pictură pe sticlă în cadrul expoziţiei intitulate „Copilăria şi miracolul tradiţiei”.

În expoziţie vor fi 30 de lucrări realizate de copii cu vârste între 7-15 ani, proveniţi din familii aflate în dificultate. Aceştia nu sunt la prima lor expoziţie, beneficiind, în cadrul centrului de îndrumare de specialitate în domeniul artelor plastice, prin intermediul atelierului de pictură, atelier ce funcţionează de 5 ani, cu rezultate deosebite în planul exprimării şi valorificării talentelor acestora.

Vernisajul expoziţiei va fi marţi, 11 ianuarie 2011, ora 12.00, la Sala Acvariu.

Cu această ocazie va fi organizat în cadrul Muzeului Naţional al Ţăranului Român un atelier de pictură pe sticlă, la care sunt invitaţi să participe copii de toate vârstele.

Atelierul se va desfăşura până la ora 16.

Intrarea în expoziţie şi la atelier este liberă.


 


înapoi la pagina principală
 
inchis