Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Cufărul de antichități 24-26 iulie 2015
Piața Țărănească organizează din 24 până în 26 iulie 2015, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Roman și pe Aleea Samurcaș, târgul „Cufărul cu antichități”.

Colecționari și pasionați de artă vor fi prezenți cu antichități țărănești, mobilier și obiecte din gospodăria țărănească, pânză de casă și lăzi de zestre, țesături, covoare, costume, putinee, blidare, vase din ceramică, fotografii și cărți poștale, porțelanuri și cristale, numismatică și medialistică, bijuterii vintage, carte veche și documente, miniaturi, tablouri, ceasuri, pendule și accesorii. Toate acestea le veți găsi în curtea interioară și pe Aleea Samurcaș.

Invitați vor fi artizani și meșteri populari din Horezu, Băbeni, București, Breaza, Moara Vlăsiei, Bucovina și Moldova: iconari pe lemn și pe sticlă, ceramiști, cioplitori, încondeietoare, sticlari și tineri creatori dornici să vă împărtășească din secretele meșteșugului lor.

De-ale gurii: prăjituri tradiționale din Maramureș, Cozonaci Domnești, miere și dulcețuri, fructe și legume proaspete, suc de mere și brânzeturi, dar și preparate proaspete la ceaun după rețete de la bunici: șărmăluțe-n foi de varză, ciuperci cu brânză de burduf și mărar, tochitură cu gogonele.

Program: 24-26 iulie 2015, între orele 10 și 19

Intrarea este liberă!

Organizator: Tactic Events

Corina Berariu
Tel: 0735 441 304
E-mail: office@tacticevents.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ptaraneasca

înapoi la pagina principală
 
inchis