Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Czech vs Slovak battle
Marți, 14 mai 2013, de la ora 18:00

Bătălie muzicală între cehi și slovaci cu ocazia aniversării a 20 de ani de la despărțirea Cehoslovaciei.

Cu ocazia a 20 de ani de la despărțirea prietenoasă a Cehoslovaciei, Ambasada Republicii Cehe și Ambasada Republicii Slovace la București organizează CZECH – SLOVAK BATTLE – bătălia muzicală dintre cehi și slovaci, eveniment care va avea loc în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, marți, 14 mai 2013, începând cu ora 18.00.

Bătălia muzicală se va purta cu mănuși de catifea, prin mijloacele pașnice ale muzicii, băuturii și mâncării. Doi țambaliști din Slovacia, Martin Budínský, respectiv Cehia, Zbyněk Kopeček, se vor duela în favoarea publicului.
Țuica slovacă, berea cehească și mâncarea din ambele țări vor acompania duelul dintre cei doi artiști.
Bătălia va fi urmată de un concert susținut de o trupă ceho-slovacă la Clubul Țăranului, începând cu ora 20.00.


 Intrarea este liberă.


înapoi la pagina principală
 
inchis