Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

DRAMA CVM LAUDAE
Din motive tehnice, spectacolul din 29 ianuarie se va reprograma la o altă dată.


Vă mulțumim pentru înțelegere! Actrița Dana Porlogea vă invită, miercuri, 29 ianuarie 2014, la ora 19.00, la Studioul „Horia Bernea‟ al Muzeului Național al Țăranului Român, la spectacolul DRAMA CVM LAUDAE, one woman-show, spectacol unic în România.

DRAMA CVM LAUDAE este un spectacol despre oameni, așa cum sunt ei, cu bune și rele. Un spectacol care își propune să arate, fără menajamente, adevărul despre noi, despre alegerile pe care le facem, de a căror consecințe suntem conștienți sau nu, despre dragoste, singurătate, fericire și dezastru, despre viață.

DRAMA CVM LAUDAE prezintă adevărata față a secolului pe care-l trăim și-și propune să trezească întrebări despre cine suntem și unde duc acțiunile noastre, întrebări la care fiecare spectator își răspunde singur.

Prin îmbinarea mai multor arte, dansul, pantomima, stepul și vizualul, rezultă un spectacol unic și complex, un spectacol de imagine, al cărui public țintă este acela capabil să accepte realitatea, oricât de dură sau frumoasă ar fi ea.

Video realizat de : Cinty Ionescu

Prețul biletului este de 15 lei.

Pentru detalii și invitații de presă, contactați porlogea@gmail.com.
 


înapoi la pagina principală
 
inchis