Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Expoziţie cu păpuşi de colecţie
Exerciţiu de măiestrie
Ana Ponta
27 mai – 1 iunie 2011


Iubitoare de culori şi forme noi, doritoare de frumos, lucrând cu suflet şi bună dispoziţie, creatoarea Ana Ponta, printr-un exerciţiu de măiestrie ne transpune în lumea păpuşilor decorative de colecţie.
Şi cine nu şi-ar dori să pătrundă preţ de câteva minute într-o lume magică, plină de emoţie şi de culoare?
O puteţi face în perioada 27 mai – 1 iunie 2011, la sala Acvariu, de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român. Expoziţia este deschisă între orele 10.00 şi 20.00. Intrarea este liberă.

Ana Ponta este artist independent şi lucrează păpuşi încă din 1994. Având o experienţă de peste 35 de ani în domeniul textilelor, Ana Ponta colaborează cu muzee etnografice, cu magazine de suveniruri şi cu librării, participă la târguri de profil din ţară şi din străinătate. De asemenea, confecţionează măşti sau păpuşi pentru spectacole de teatru. Jucăriile realizate de artistă sunt unicat şi sunt realizate manual.

Curatorul expoziţiei: Oana Halpern, muzeograf.
 


înapoi la pagina principală
 
inchis