Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Expoziţie – spectacol
Sunteţi invitaţi la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, în curtea interioară, miercuri 30 octombrie 2013, ora 17,00 la expoziţia-spectacol:

SPAŢII
RE
- CREATE
- IMAGINATE
- INTERPRETATE
- INVENTATE
- MODELATE

Expoziţia face parte dintr-o serie mai largă de activităţi demarate în cadrul proiectului cultural: „Augmented Reality” în spaţii de tranziţie (pasaje, ganguri, curţi interioare) - Recuperarea patrimoniului cultural din Bucureşti, proiect realizat de Facultatea de Arhitectură de interior din cadrul UAUIM şi finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Se urmăreşte prin acest proiect, pe de o parte, crearea unor spaţii expoziţionale personalizate, dar şi umanizarea şi punerea în valoare a acestor zone de tranziţie aflate la limita dintre public şi privat printr-o abordare arhitectural-scenografică ce are la bază atât metode tradiţionale de exprimare (fotografia şi pictura) cât şi utilizarea noilor media, pe de altă parte.

Coordonator proiect: Dorina Onescu-Tărbujaru

Detalii pe http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/expozitie-spectacol-ro.html

înapoi la pagina principală
 
inchis