Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Festin Românesc
Festin Românesc—Unirea-n bucate, ocaua lui Cuza la prețuri și calitate

21-23 ianuarie 2011, în curtea Muzeului Național al Țăranului RomânLa Muzeul Național al Țăranului Român, SC Sonimpex Serv Com SRL producătoarea magiunului de prune Topoloveni, organizează sărbătoarea Unirii Mici cu bucate tradiționale românești. Timp de trei zile, între 21 și 23 ianuarie, zeci de producători din Țara Românească și Moldova, cele două provincii care în 1859 au format România, va vor încânta cu arome autentice românești.

Vizitatorii vor vedea ce înseamnă cu adevărat produse tradiționale, pentru care vor plăti prețurile corecte. Brânzeturi și produse din carne din Modova, prăjituri delicioase din Țara Românească, dulcețuri și zacuști din cele două provincii, muraturi din Călărași și alte delicatese. Sărbătoarea Micii Uniri este un moment prielnic pentru a demonstra încă o dată că produsele tradiționale românești există, iar memoria senzorială a cumpărătorilor va fi plăcut surprinsă de gusturi pe care le vor găsi doar la adevărații producători care au respectat cu sfințenie rețetele.

Mâncarea bună va fi însoțită de muzică adevărată românească. Ion Popa, un artist școlit de Gil Dobrică și Tudor Gheorghe, va susține mini-concerte în toate cele trei zile ale târgului.

Vizitatorii care vor trece pragului târgului vor avea parte și de daruri. Cele care poartă numele Diana sau Sonia și sunt născute în data de 21 ianuarie 1978 vor primi câte două borcane de magiun de prune Topoloveni. Nu trebuie decât să facă dovada și să se prezinte la standul SC Sonimpex Serv Com SRL între orele 11.00 și 13.00.
 

Intrarea liberă


înapoi la pagina principală
 
inchis