Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târgul GAUDEAMUS Radio România 2020 - Ediție online
16 – 22 noiembrie 2020
Ediția cu numărul 27 a celui mai citit târg de carte, Gaudeamus Radio România se se deschide astăzi, într-un format integral online, pe www.gaudeamus.ro.

Cu această ocazie MNTR participă, în perioada 16-22 noiembrie 2020, cu un stand virtual unde veți avea ocazia să descoperiți publicații editate într-un stil propriu, cu o grafică distinctă, mai aproape de conceptul de carte-obiect. De-a lungul timpului, sub egida Muzeului şi a Editurii Martor, au apărut numeroase albume, cărți de specialitate (muzeografie, etnologie, etnografie şi folclor, antropologie, sociologie, artă), cărţi bibliofile - ediţii limitate dar și revista anuală, ajunsă zilele acestea la numărul 25, care dezbate problemele actuale din domeniu şi experimentele noastre muzeografice.


Ne găsiți AICI 
înapoi la pagina principală
 
inchis