Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

În joacă la Șosea
7 iulie 2013, între orele 11.00 – 14.00,
pe esplanada din fața Muzeului Național al Țăranului RomânPentru că în acest sfârșit de săptămână se închide circulația autoturismelor pe Kiseleff, iar Șoseaua se va deschide pietonilor pentru sport și mișcare în aer liber, Muzeul Țăranului profită de ocazie și ieșe și el în stradă cu jocuri și teatru pentru copii.

Vă așteptăm duminică, 7 iulie 2013, între orele 11.00 – 14.00, pe esplanada din fața Muzeului.

Am pregătit ateliere de pictură pentru cei mici și spectacolul muzical, Puck, o poveste plină de umor, cu zâne mirifice și poznașe, poțiuni magice și transformări spectaculoase, susținut de PETEC - Asociația pentru Teatru și Carte (regie: Cosmin Șofron; distribuție: Sânziana Tarța/ Andreea Sandu, Smaranda Găbudeanu).

Și nu uitați că, pe perioada vacanţei, copiii au intrarea liberă în muzeu.
 


înapoi la pagina principală
 
inchis