Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

JASHGAWRONSKY BROTHERS


Institutul Italian de Cultură din București vă invită să veniți cu mic, cu mare,
la petrecerea de Carnaval și la spectacolul comico-muzical prezentat de


JASHGAWRONSKY BROTHERSmarți, 28 februarie 2017, la ora 19.00
în Studioul Horia Bernea al Muzeului Național al Țăranului Român (Str. Monetăriei 3)


Nu vă lăsați păcăliți de denumirea artiștilor invitați, sunt italieni get-beget, din regiunea Veneto. Se numără printre inventatorii celui mai ciudat gen muzical din lume creat cu obiecte reciclate! După ce au explorat muzica de bucătărie obținând sunete incredibile cu mături, pâlnii, borcane, linguri, farfurii, pahare, țevi și coșuri de gunoi, iată-i gata să abordeze spălătoria: suportul de uscat rufe e bateria, mașina de spălat și peria - contrabasul, dar mai sunt și fierul de călcat cu aburi și multe altele. Au străbătut lumea în lung și în lat în turneele lor în Brazilia, Mexic, Canada, Japonia și în toată Europa.

Vom încheia seara cu o degustare de dulciuri tipice de Carnaval din diferitele regiuni ale Italiei, majoritatea pregătite special, în casă, cu această ocazie.

Petrecerea de Carnaval organizată de Institutul Italian de Cultură a ajuns deja la cea de-a cincea ediție, iar scopul ei este să readucă atmosfera extraordinară care animă în această perioadă Veneția și multe alte localități din Italia.
Carnavalul este, conform culturii și tradițiilor italiene, un moment de veselie care se petrece împreună cu prietenii. Așadar, toată lumea este invitată să vină la petrecere, costumată sau cu măști, ca seara să fie cu atât mai amuzantă.

Intrarea este gratuită și liberă, fără locuri rezervate. 


înapoi la pagina principală
 
inchis