Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

La școală este ca-n povești!
PAM PAM - Trupa de teatru muzical pentru copii vă invită sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 11, la Muzeul Național al Țǎranului Romȃn - Studioul Horia Bernea (Str. Monetǎriei nr. 3, sector 1, București) la spectacolul muzical pentru copii La Școala este ca-n povești!. Biletele se pot achiziționa online pe www.bilete.ro. Informații și rezervări: 0737 176 204 sau email la contact@pam-pam.ro.

Un spectacol special la început de an, unde atât copiii, cât și părinții sunt invitați să intre în lumea minunatǎ a povestilor și a muzicii, cei mici plecȃnd acasă cu o minunată lecție despre bucuria de a invăța și de a-ți face prieteni noi.
Cei trei prieteni – Pia, Vio si Kito – vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că „La școală este ca-n povești!”. Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cei trei vor să îi arate că, dacă știi să aduni informațiile și să le transformi în povești, totul devine plăcut și palpitant.

Astfel, până vine doamna învățătoare, împreună cu micii spectatori, cele trei personaje vor crea în sala de clasă o poveste despre Împărăția Învățăturii. Bufoni vor fi pinguinul Pam-Pam și ursul panda, Bum-Bum. Și pentru că muzica dă culoare vieții și ne unește în tot ceea ce facem, Pia, Vio și Kito aduc în scenă nu doar exuberanță și multă bucurie, dar și adevărate lecții pentru Lenevilă și copii. Cei trei prieteni, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop îl vor învăța pe Împărat, literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Mesajul pe care trupa PAM PAM dorește să îl transmită tuturor copiilor, prin intermediul acestui spectacol muzical, este că școala poate deveni o poveste frumoasă, unde te poți bucura și învăța o mulțime de lucruri interesante și utile alături de prietenii tăi.

În prezent, în repertoriul trupei PAM PAM puteți viziona spectacolele de teatru muzical La școală este ca-n povești și Călătorie muzicală pe aripile Vântului. Replicile savuroase și pline de umor, muzica antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevărate momente de bucurie pentru copii și părinți, dar în același timp, oferă și cele mai frumoase lecții despre viață.

Prețul biletului este:
- Categoria I: 25 Ron/persoană;
- Categoria II: 35 Ron/persoană.

Mai multe informații despre spectacole și trupa PAM PAM, găsiti pe site: http://www.pam-pam.ro si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Parteneri: Learn with Music, Mikokids Club, Casa Veselă, Christian Tour, Christian Hope și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.


CONTACT PRESĂ: contact@pam-pam.ro
CONTACT SPECTACOLE: Daniela Daisy Toma, mobil: 0720 153 311

 
 
înapoi la pagina principală
 
inchis