Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Lolo, Bolo și Grifonul
28 martie, ora 11, Studioul Horia Bernea

Spectacolul Lolo Bolo și Grifonul
Invitat special în spectacol este magicianul Titus

Mai multe imagini găsiți pe www.teatru-papusi.ro.

Povestea vă prezintă aventurile captivante ale lui Lolo și Bolo. Cei doi prieteni din rolurile principale sunt ucenici la Școala de Vrăjitorie și se află sub tutela profesorului-magician Fus.

Lolo fiind foarte curajos din fire se aventurează într-o pădure fermecată alături de prietenul său, Bolo. Din păcate, prezența lor este simțită de Scraci, duhul cel rău al acestui ținut și din acest moment aventurile se țin lanț. Cum vor reuși ei să scape și ce rol va avea Grifonul în salvarea lor, vă invităm să aflați urmărind cu mare atenție povestea.
Magicianul care va intra la finalul spectacolului, va da o notă de originalitate prin numerele interesante de prestidigitație, apariții-dispariții de obiecte etc., astfel încât bucuria copiilor să fie maximă.

Biletele se pot cumpăra online de pe bilete.ro, Inmedio, Germanos, Oficiile Poștei Române și Startickets, se mai pot cumpăra înaintea evenimentului, de la intrarea în sala de spectacol.

Prețul unui bilet este de 20 de lei.
Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 3-9 ani.

 


înapoi la pagina principală
 
inchis