Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Festivalul Internațional de Grafică Satirică MAGIA VINULUI - MAGIC WINE
Uniunea Caricaturiștilor și Muzeul Național al Țăranului Român vă invită în perioada 12-22 decembrie 2013, la Festivalul Internațional de Grafică Satirică MAGIA VINULUI – MAGIC WINE la Muzeul Național al Țăranului – Sala Acvariu. La Festival participă cei mai importanți graficieni satirici din 32 de țări.

Vă așteptăm la prezentări și degustări de vinuri premium de către specialiști ai partenerilor: somelieri, oenologi, reprezentanți ai firmelor etc.

La eveniment vor fi prezente personalități ale vieții culturale, între care, Horațiu Malaele, George Stanca și Răzvan Vasilescu.

Pe parcursul evenimentului, în Sala Acvariu, au loc lansări de carte, recitaluri, iar, în acest timp, caricaturiștii vor face desene pentru public.

Partener principal: Vinarte
Parteneri: Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.


înapoi la pagina principală
 
inchis