Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Migrant în România
Fundația ICAR are plăcerea de a vă invita să petreceți câteva ore în lumea migranților din România, într-o atmosferă primitoare, în cadrul unui eveniment dedicat apropierii de cei veniți din alte țări să trăiască alături de români.


Miercuri, 13 aprilie 2016, la ora 17:00, vă așteptăm la un concertul blues&jazz susținut de trupa The Highlights, din care face parte camerunezul Adolf Tengi!
Concertul va avea loc la Clubul Țăranului (Str. Monetăriei nr. 3, Sector 1, București), în cadrul unui eveniment cu începere de la ora 15:00, când vă mai așteptăm cu:

15:00 – 17:00 - traseu tematic pe urmele refugiaților (curtea MNȚR)

15:00 – 17:00 -degustare de produse din bucătăria indiană și kurdă (Clubul Țăranului)

15:00 – 18:00 - expoziție de fotografii „Migrant în România” (Clubul Țăranului)

15:00 – 18:00 - standuri cu bijuterii, marochinărie și alte obiecte specifice din țări de origine ale migranților (curtea MNȚR)

Intrarea liberă!
Pentru detalii și noutăți privind invitații speciali, vizitați pagina de Facebook a evenimentului.

Vă rugăm confirmați participarea până luni, 11 aprilie 2016.


Persoană de contact:

Tatiana Dabija/ tatiana.dabija@icarfoundation.ro / 0770 951 684

Eveniment organizat în cadrul proiectului „ICAR – Centru de Resurse și Servicii pentru Migranți, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org


înapoi la pagina principală
 
inchis