Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Muzeul Național al Țăranului Român participă la Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură 2015
 

Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi Editura MARTOR vă aşteaptă, ca la fiecare sfârșit de toamnă, la Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură 2015 (18 – 22 noiembrie 2015), ajuns la cea de a XXII-a ediţie.

Anul acesta, invitatul de onoare la Gaudeamus este GADIF - Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România.

Adresa noastră, în această perioadă, este: Complexul expoziţional ROMEXPO, pavilionul central, nivel 7.70, standul 382.

Iubitorii de carte vor găsi aici, de miercuri până duminică (între orele 10.00 – 20.00), publicațiile apărute de-a lungul anilor sub egida Muzeului şi a Editurii Martor.

Vă întâmpinăm cu titluri noi și cu o carte nominalizată la Concursul naţional de design de carte „Cele mai frumoase cărţi din România”, ediţia a IV-a, 2015 (volumul Oale / ulcele).


înapoi la pagina principală
 
inchis