Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

O noapte furtunoasă - Viceversa 26 aprilie 2013
Spectacolul "O noapte furtunoasă - Viceversa" revine cu o reprezentație de primăvară în București: vineri, 26 aprilie, ora 18.30, la sala Studio Horia Bernea de la Muzeului Național al Țăranului Român.

Vă puteți bucura cu această ocazie de o noutate absolută: personajele își inversează rolurile, astfel că acelea feminine devin masculine şi invers.

Rică Venturiano devine acum Rita Venturiano, o șarmantă don'șoară, poetă și publicistă, amorezată de "angelul ei radios", dar care însă dă de bucluc "la numărul 9".

Chiriac devine Chira, femeia de afaceri ce trăieşte o aventură amoroasă cu Vily – adică personajul Veta din piesa lui Caragiale.

Noua adaptare păstrează însă întru totul comicul și textul creat de Caragiale, aducând momentele în contemporan, ceea ce conferă o doză sporită de umor situațiilor cu care se confruntă personajele.

Adaptarea și regia: Ștefanis Lupu

Distribuția de vineri:

Madam Dumitra (Jupân Dumitrache) – Mihaela Coveșeanu
Vily (Veta) – Cristian Martin
Zizi (Zița) – Iulian Ilinca
Chira (Chiriac) – Veronica Popescu
Rita Venturiano (Rică Venturiano) – Alexandra Timofte
Coana Nina (Nae Ipingescu) – Claudia Croitoru
Spira (Spiridon) – Smaranda Găbudeanu

Biletele se pot achiziţiona din reţeaua MyTicket, adica de pe site-ul www.myticket.ro, precum şi din reţeaua de distribuţie MyTicket: magazinele Diverta selectate, Sala Palatului, magazinul Muzica şi librăria Mihai Eminescu din Bucureşti.

De asemenea, biletele se pot cumpăra de la Clubul Țăranului, din incinta MȚR, sau rezerva telefonic, la numărul 0756347677, ori prin email, la bilete@oysterzax.com.

Biletele rezervate se vor ridica de la sala de spectacol, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației.

Prețul biletului este de 30 de lei.

Un spectacol susținut de: Viasat History
Producător: Oyster&Zax
Partener: Muzeul Național al Țăranului Român
Parteneri media: Evenimentul Zilei, România Liberă, Metropotam.ro, BeWhere, CalendarEvenimente.ro, HipMag.ro, Oops! Media

înapoi la pagina principală
 
inchis