Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Pe mine, mie... redă-mă
Teatrul independent Ararat din Baia Mare în colaborare cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român organizează, cu ocazia Zilei Culturii Naţionale şi a comemorării poetului Mihai Eminescu, în data de 15 ianuarie 2012, ora 18.00, la Studioul Horia Bernea, spectacolul-recital Pe mine, mie... redă-mă. Spectacolul cuprinde versuri din peste 40 de poezii eminesciene, structurate pe un scenariu scris de Claudiu Pintican şi îmbogăţit cu o coloana sonora originală semnată de Călin Ionce.


Înfiinţat în anul 2008 de actorul şi regizorul Claudiu Pintican, care dorea un mediu flexibil unde să se poată exprima artistic, Teatrul Ararat este primul teatru independent profesionist apărut în Baia Mare.
Încă de la concepere, Ararat s-a vrut a fi un „teatru la comandă”, care să poată prezenta spectacole nu doar pe scenele instituţiilor de profil, ci mai ales, în spaţii neconvenţionale, fie acestea cluburi, baruri, restaurante, săli de conferinţe, săli de expoziţii sau chiar în aer liber, la invitaţia unor agenţi economici sau instituţii.
De asemenea, acesta a fost gândit ca un „teatru de geamantan”: spectacolele folosesc un decor minim, uşor de transportat dintr-o parte în alta a ţării.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la:

Teatrul Ararat
Baia Mare, România
Str. G. Bilascu nr. 2/ 12
Mobil: +4 0740 04 31 36
+4 0723 27 59 12
www.teatrulararat.ro

 


înapoi la pagina principală
 
inchis