Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Piața Țărănească
7-9 iunie 2013
Piața Țărănească și Meșter(Ești)! revin în perioada 7-9 iunie cu un nou târg cu și despre copii, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român.

Vor fi prezenți, cu multe și felutrite meștereli: iconari, cioplitori în lemn, țesătoare, ceramiști, tineri artizani handmade, cusătorese, împletitoare, încondeietoare, negustori de antichități țăranești și nu numai.

Așa cum îi șade bine unui târg, vă vor îmbia cu diverse bunătăți târgoveți din toate provinciile românești: mere și magiun, prăjituri tradiționale, miere și produse apicole din Maramureș, dulciuri, plăcinte întinse, halviță și ciocolată de casă din Banat, afumături tradiționale atestate de la Zimbria, brânzeturi, cașuri, cașcavele și dulcețuri, siropuri și zacuști tradiționale din Argeș și Bran Moeciu, kürtős kalács din secuime, turtă dulce și covrigi de la Pitești și alte bunătăți.

La fața locului, pentru pofticioși, preparatele românești la ceaun se servesc cu lipie dâmbovițeană.

Programul de vizitare este de vineri până duminică, între orele 10.00 și 18.00 și intrarea este liberă!


Detalii:
Dragos Berariu
tel: 0735 441 303
office@tacticevents.ro

 


înapoi la pagina principală
 
inchis