Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Piaţa Ţărănească, Meşter(Eşti)! şi târg de antichităţi la MNŢR
28 - 30 septembrie

Vă aşteptăm cu mic cu mare la târg de toamnă în loc cu dichis, în curtea interioara a Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

De vineri până duminică, de dimineaţă până seara târziu, găsiţi de toate şi pentru toate gusturile: mustărie şi grătare, bunătăţuri la ceaun, brânzeturi şi delicatese din carne din Bucovina, Galaţi, Argeş şi Ormeniş, jud. Braşov, cozonaci şi plăcinte, dulceţuri şi zacuşti, miere, ceaiuri şi plante aromate de gradină, ca la o „piaţă ţărănească‟ autentică.

Pentru cunoscători şi colecţionari sunt antichităţi ţărăneşti şi mobilier, în curtea interioară, iar pe aleea Samurcaş, cu intrare din Şoseaua Kiseleff, din nou negustori şi anticari.

Meşter (Esc)! pentru domniile voastre tineri artişti Hand Made cu demonstraţii la faţa locului şi meşteri populari: bijuterii, lemn, icoane, împletituri, ii, ceramica, vestimentaţie, casete pictate şi decoraţiuni interioare, ceramica si sticlărie şi multe altele.

Vă aşteptăm cu mult drag, din 28 până în 30 septembrie, la Muzeul Ţăranului!
Intrarea este liberă!

Detalii:
Corina Berariu
tel: 0744 860 082
 


înapoi la pagina principală
 
inchis