Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Piaţa Ţărănească și Meşter(Eşti)! 13 – 15 iunie 2014


De vineri până duminică vă aşteptăm la o nouă ediţie Piaţa Ţărănească si Meşter(Eşti)!, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român. Programul este între orele 10.00 și 19.00 şi intrarea este liberă. Vor fi prezenţi producători din toate zonele ţării, meşteri şi artizani, negustori şi anticari.

La ecran şi pe aleea Samurcaş, Teatrul Ion Creangă vă scoate la joacă. Sunteti invitaţi la prima ediţie a Festivalului interactiv pentru întreaga familie „Amintiri din copilărie”, pentru un sfarşit de saptamană plin şi o spectaculoasă Paradă a teatrelor pentru copii.

Vor meşteri, vor coase, vor ţese, vor picta ceramică şi icoane , vor împleti, încondeia, olări, vor confecţiona diveste obiecte, meşteri populari şi tineri creatori din zone cu tradiţie, iar copiii sunt aşteptaţi la atelierele de creativitate.

Vă aşteaptă să târguiţi negustori cu lucruri vechi (ii, ştergare, ţesături, oale şi porţelanuri, lăzi de zestre, roţi, mobilier ţărănesc, patefoane şi multe alte obiecte) în curtea din spate.
De prin târg: dulciuri şi cofeturi, siropuri şi dulceţuri, miere şi cafea la nisip, fructe de sezon, cozonaci, turtă dulce şi plăcinte, mâncare gătită ţărăneşte, la ceaun: fasole cu ciolan, borş de peşte, varză, grătare.

Detalii:
Corina Berariu - Tactic Events

Tel: 0735 441 304
Fax: 031 424 34 88
office@tacticevents.ro
https://www.facebook.com/ptaraneasca

înapoi la pagina principală
 
inchis