Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Piaţa Ţărăneasca şi Meşter(Eşti)! 22 - 24 noiembrie 2013
De vineri, 22 noiembrie până duminică, 24 noiembrie 2013, Piața Țărănească și Meșter(Ești)! vă invită la un nou târg în curtea Muzeului Național al Țăranului Român.

Vor fi prezenți producători tradiționali și meșteri populari, creatori handmade și colecționari cu: icoane, țesături, podoabe, căciuli și alte obiecte croșetate, bijuterii, casete pictate, măști tradiționale, ii și ștergare din pânză și borangic, lăzi de zestre, vâlnice, mobilier țărănesc, patefoane, ceramică tradițională și de colecție.

De-ale gurii puteţi târgui: bunătăți de post și de dulce: cozonaci, mere, magiun, zacuști și murături, turtă dulce și covrigi, miere și cofeturi, ciocolată de casă și prăjituri tradiționale, afumături și brânzeturi, păstrăv afumat, plăcinte și multe alte bunătăți. La ceaun, preparatele dambovițene, cu sarmale de post și mămăligă, se pot servi cu țuică sau vin fiert.
Totul se ia pe încercate sau pe degustate, pe măsura și pe gustul domniilor voastre, de vineri până duminică, la MNȚR!

Detalii:
Corina Berariu
0744 860 082
office@tacticevents.ro
înapoi la pagina principală
 
inchis