Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Meseriași și negustori în Bucureștiul de altădată
Piața Țărănească și Meșter(Ești)! vă invită de vineri, 30 august până duminică, 1 septembrie 2019, între orele 10.00 și 19.00, la târgul Meseriași și negustori în Bucureștiul de altădată, organizat în curtea Muzeului Național al Țăranului Român. Intrarea este liberă!

Peste 40 de colecționari, meșteri și artizani vă așteaptă într-o lume aparte, a iubitorilor de artă și a poveștilor din trecut. Aduc cu ei pânzeturi și covoare, ii și vâlnice, costume țărănești vechi, bijuterii și tablouri, cărți vechi și porțelanuri, mobilier țărănesc, lăzi de zestre, pristolnice și icoane, blidare și ceramică. 
Meșterii aduc la târg ii noi, bijuterii, vitralii, obiecte din piele, lemn și sticlă, artă sacră, icoane, cosmetice naturale, plante de leac, flori de sezon. 
De-ale gurii puteți târguri miere și țuică, fructe și legume, limonadă și gogoși, preparate vânătorești și brânzeturi artizanale. 


Organizator: Asociația pentru Meșteșug și Tradiție 
Corina Berariu
Tel: 0735 441 304
E-mail: office@tacticevents.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ptaraneasca 


înapoi la pagina principală
 
inchis