Catre Tur Virtual




Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Piața Țărănească și Meșter(Ești)!?





Între 27 și 29 aprilie, de vineri până duminică, dis-de-dimineață până după-amiază târziu, zeci de producători vă așteaptă la Muzeul Naţional al Țăranului Român, la Piața Țărănească, cu produse tradiționale românești și nu numai.


Telemea, urdă, caș afumat, brânză cu busuioc sau pătrunjel, brânză de burduf și în coajă de brad, pastramă delicioasă, cârnați și caltaboș precum și alte delicii specifice zonelor de unde provin. Și cum pastrama nu merge decat udată din belșug, v-am pregătit vin de băutură, dar și palincă și licoare sălăjană.
Li se adaugă produse tradiționale din carne de porc, vițel, oaie, gâscă din Galați, Botoșani, Suceava, Ialomița și Iași, cașcavaluri olandeze si dulciuri ungurești.
Avem siropuri din muguri de brad și din fructe de pădure, dulcețuri de afine, căpșune, merișoare, zacuști de ghebe și hribi, prăjituri muntenești și maramureșene, cozonaci, ciocolată de casă și halvită din miere, plăcintă de Turnu și alte deserturi delicioase.
Nu vor lipsi magiunul, mierea de albine, mere și pere din livadă, turtă dulce, covrigi de la Pitești și kürtős kalács.
Din Munții Apuseni veți găsi ceaiuri, tincturi, siropuri și alifii terapeutice iar meșterii populari vă vor întampina cu ceramică, obiecte din lemn, căciuli de blana și costume populare.

La Piața Țărănească totul se ia pe degustate!

Între 27 și 29 aprilie, de la 10:00 pana la orele 18:00, în curtea Muzeul Țăranului.

Pentru detalii suplimentare:
Corina Berariu
0744 86 00 82
office@tacticevents.ro
 


înapoi la pagina principală
 
inchis