Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Sărbătorește Românește 2 - 4 mai 2014În preajma vacanţei de 1 mai, vă aşteptăm la Târgul Sărbătoreşte Româneşte organizat de Piaţa Țărănească în curtea interioară a Muzeului Naţional al Țăranului Român, de vineri, 2 mai, până duminică, 4 mai, între orele 10-18.
Intrarea este liberă.
Puteţi degusta şi târgui: telemea, urdă, caş afumat, pastramă, cârnaţi și muschiuleţ afumat, colaci şi tot felul de cofeturi, miere ecologică, dulceţuri și zacuşti, siropuri, suc de mere şi ţuică, Cozonac Bujor și Cozonac Domnesc, pâine în trei culori precum şi alte delicii din toate zonele țării.
Grătarele sunt încinse și ceaunele sfâraie cu bunătăţi pregătite la fața locului, după reţete ţărănesti, de pe plaiuri dâmboviţene.
Meşteri populari şi artizani din toate colţurile țării, meșteresc şi expun diverse obiecte: ceramică, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, cauce și ibrice de alamă, ii și marame, scoarțe şi cergi, icoane şi pristolnice, bijuterii, obiecte realizate din lână şi crosetate, casete și cutii, broșe și vestimentație, toate realizate de mână, cu pricepere.
În curtea interioară veţi putea face o întoarcere în timp, printre obiectele de antichităţi (cufere, mobilier, tablouri, bijuterii, cărţi, cărţi postale, ceramică, patefoane etc)

În perioada 2 – 4 mai, între orele 10 și 18, e prilej de tocmit şi de stat la poveşti cu meşterii, de plimbat, de admirat şi de târguit, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român!Organizator: Tactic Events
Detalii: Corina Berariu – Event Manager
Tel: 0735 441 304/3
Fax: 031 424 34 88
Facebook: https://www.facebook.com/ptaraneasca

înapoi la pagina principală
 
inchis