Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târg cu meşteri / 24 – 26 mai

De vineri, 24 mai până duminică, 26 mai 2019, ne întâlnim în curtea Muzeului Țăranului pentru a redescoperi tradițiile pline de culoare ale țăranilor români.

Vom putea gusta din vestitele sarmale, tocăniță, pomana porcului, salate, zacuști, dar și dulcețuri, miere, clătite, plăcinte, turta dulce, baclava și prăjituri. Ne vom delecta gustul artistic cu farfurii pictate manual, ii tradiționale, opinci lucrate în cadrul târgului, cât și cu bijuterii handmade.

Colecționarii expun mobilier restaurat, și obiecte de artă unicat: cărți, statuete și colecții de timbre sau de bani vechi, pe care le puteți achiziționa în cele trei zile de târg.

Accesul se face prin strada Monetăriei și intrarea este liberă.
Programul este intre orele 10 și 18.
 


înapoi la pagina principală
 
inchis