Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târg cu meşteşuguri, meşteşugari şi bucate tradiţionale
23 – 25 august 2013
FUNDAŢIA KOGAION 115 vă invita la Târg cu meştesuguri, mestesugari și bucate traditionale, organizat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, în perioada: 23 – 25 august 2013. Program: zilnic între orele 10:00-18:00.

Intrarea este liberă !

La târg vor participa meșteșugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate precum: ceramică, olărit, țesături, sculptură, pielărie, pictură, apicultură. Tot aici, regăsiti și gustul bucatelor tradiționale atât de mult apreciate: brânzeturi, turtă dulce, cozonaci, plăcinte moldovenești, murături, dulcețuri, zacuscă, vin, palincă etc.

Anticarii de pe Aleea Samurcaş şi din curtea din spate a muzeului îi vor aștepta pe doritorii de antichităţi cu nenumarate obiecte încărcate de amintiri.

Sărmăluțe aburinde, must proaspăt stors și multe alte preparate culinare vor fi pregătite atent pentru vizitatorii târgului.

În zilele de sâmbătă şi duminică, atelierele amenajate la umbra copacilor din curte vor primi pe copiii doritori de a învața lucruri frumoase și practice.
- ateliere de arte decorative şi modelaj, coordonate de către Maria Păun şi Cerasela Busuioc (pentru înscrieri: 0726 717 145, office@decocraft.ro)
- atelier de linguri din lemn pictate şi păpuşi, coordonat de către Daniela Iacob (pentru înscrieri: 0745 400 955, contact@sforicica.ro)

La ateliere pot participa copiii cu vârsta peste 4 ani; toate materialele folosite vor fi puse la dispoziţie de către coordonatori; obiectele realizate vor putea fi luate de copii, acasă, iar taxa de înscriere este de 25 lei.

Organizator eveniment
Fundaţia Kogaion 115
Ligia Marica – Director marketing
Mobil: 0722 274 803; 0724 305 582
Fax: 021 211 62 70 e-mail: ligia_marica@yahoo.com

 


înapoi la pagina principală
 
inchis