Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târg cu meşteșuguri, meșteșugari și bucate tradiționale
27 – 29 septembrie 2013
FUNDAŢIA KOGAION 115 vă invită la Târg cu meşteșuguri, meșteșugari și bucate tradiționale, organizat în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, în perioada 27 – 29 septembrie 2013. Program: zilnic între orele 10:00-18:00.
Intrarea este liberă !


Târgul acestei ediții reunește numeroși creatori populari din două zone pline de tradiții: Clujul și Maramureșul. Participanții vor expune țesături, costume din Cluj, podoabe tradiționale din zona Călatei, podoabe din cupru, obiecte ingenios lucrate cu lavandă.

Copiii pot găsi aici fructe delicioase din Șomcuta, turtă dulce și siropuri, miere și prăjituri făcute după rețetele bunicuțelor din zonă. Cei mari pot încerca afumăturile și cârnații, brânzeturile diverse, zacuscă sau palincă.

Anticarii din curtea interioară sau de pe Aleea Samurcaş sunt pregătiți cu nenumărate obiecte cărora trecerea anilor nu le-a luat din frumusețe.

Vizitatorii sunt așteptați cu sărmăluțe maramureșene, pâine la țest, must și pastramă.

Organizator eveniment
Fundaţia Kogaion 115
Ligia Marica – Director marketing
Mobil: 0722 274 803
Fax: 021 211 62 70
e-mail: ligia_marica@yahoo.com

înapoi la pagina principală
 
inchis