Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târg de Sfânta Maria 12-14 august 2016
Piața Țărănească și Meșter(Ești)! vă invită de vineri până duminică la Târgul de Sfânta Maria, din 12 până în 14 august, între orele 10 și 18, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, strada Monetăriei nr. 3.

Intrarea este liberă.

Şi-au anunțat prezența meșteri și artizani din toate zonele țării: țesătoare, iconari, cusătorese, negustori cu mobilier și unelte țărănești, dar și tineri artiști cu bijuterii, obiecte casnice și de decor, vestimentație pictată manual, sticlă pictată, jucării, ceramică și obiecte decorative.

Negustori din toată țara vor fi prezenți cu țesături, mobilier, ceramică și alte lucruri țărănești, dar și cu obiecte din perioada interbelică: cărți, patefoane, porțelanuri, bronzuri, bijuterii.

Ca de obicei, puteți târgui fel de fel de bunățăti: legume proaspete, turtă dulce și covrigi, păjituri tradiționale din Maramureș, plăcinte domnești, miere și produse apicole, țuică bio de la Cuca, dulcețuri și siropuri naturale de la Tărtășești, vinuri de la Panciu.

Gospodine pricepute din Dâmbovița vor pregăti la ceaun: ciorbă de fasole cu afumătură, ciolan fiert în vin, varză călită cu cârnați, sarmale, legume și ciuperci la grătar, lipie coaptă.Organizator: Tactic Events
Corina Berariu - Event Manager
Tel: 0735 441 304
Fax: 031 437 76 85
E-mail: office@tacticevents.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ptaraneasca

 


înapoi la pagina principală
 
inchis