Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târg de Vară până-n seară 31 iulie – 2 august 2015


Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează în plină vacanță Târg de vară până-n seară, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, de vineri, 31 iulie, până duminică, 2 august 2015, între orele 10-19.

Intrarea este liberă.

Puteți degusta și târgui: prăjituri tradiționale din Maramureș, plăcinte boierești, turtă dulce, miere, dulcețuri și zacuști, siropuri, țuică și alte bunătăți. Grătarele vor fi încinse și ceaunele vor sfârâi cu mâncăruri pregătite la fața locului, după rețete țărănești, de pe plaiuri dâmbovițene: varză nouă cu costiță afumată, sarmale-n foi de viță și ciuperci cu brânză de burduf.

Meșteri populari și artizani din toate zonele țării, meșteresc și expun diverse obiecte: ceramică, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, căuce și ibrice de alamă, ii și marame, scoarțe și cergi, icoane și pristolnice, bijuterii, zgărdane, obiecte realizate din lână și croșetate, jucării din lemn sau pânză, casete și cutii, broșe și vestimentație, toate realizate de mână, cu pricepere.

Pe Aleea Samurcaș și în curtea din spate, negustorii vă așteaptă într-o lume cu obiecte vechi (cufere, mobilier țărănesc, ceramică veche țărănească, unelte gospodărești, roți de car, ii și fote, covoare și diverse țesături țărănesti, tablouri, bijuterii, cărți, cărți poștale, porțelanuri, patefoane etc.).


În perioada 31 iulie 2 august, între orele 10 și 19, e prilej de tocmit și de stat la povești cu meșterii, de plimbat, de admirat și de târguit, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român și pe Aleea Samurcaș.

Organizator: Tactic Events
Detalii: Corina Berariu – Event Manager
Tel: 0735 441 304/3
Fax: 031 424 34 88
Email: office@tacticevents.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ptaraneasca
înapoi la pagina principală
 
inchis