Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târgul de Sfântul Gheorghe
24 – 25 aprilie 2010
În atenţia mâncăcioşilor, pofticioşilor, gurmanzilor şi artiştilor într-ale degustatului...

De Sfântul Gheorghe, că tot se face „măsura oilor” şi se înţarcă mieii, vă aşteptăm la Muzeul Ţăranului Român, cu caş, brânză de burduf, telemea de oaie, urdă de la Fundata, dar şi cu brânză de capră de la Crit.
Nu vor lipsi nici mezelurile de la Botoşani, cârnaţii csabaii şi cârnaţii sibieni, pastrama de oaie în baiţ şi pâinea de Ghimeş.
Vă îndulcim cu miere, dulceţuri, gemuri, prăjituri şi suc de mere.

Producătorilor locali li se alătură şi meşteri din toată ţara cu obiecte din lemn, ceramică, ţesături şi ouă încondeiate.


Târgul de Sfântul Gheorghe, de sâmbătă, 24 aprilie până duminică, 25 aprilie, între orele 9:00 şi 17:00
înapoi la pagina principală
 
inchis