Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târgul de Toamnă
23-25 noiembrie 2012


Cauți ceva deosebit pentru a-ți decora spațiul, pentru a-ți încânta sufletul și a-ți înfrumuseța viața, pentru a-ți aminti de copilaria petrecuta la țară?
Iți propun să vizitezi Târgul de Toamnă de la Muzeul Național al Țăranului Român, unde vă așteptăm de dimineața până seara, în curtea interioara a Muzeului.

Veți putea degusta la Piața Țărănească produse naturale și produse tradiționale:
afumături din Galați, Argeș și Sibiu, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, Galați, Tecuci și Sibiu, lactate din Covasna, brânză și mezeluri din Sibiu, dulcețuri, siropuri și zacuști muntenești și moldovenești, miere și produse apicole, pâine în 3 culori de la Târgul domnesc, cofeturi și dulciuri: turtă dulce din Pitești, ciocolată de casă și Halviță
de la Lipova, Cozonacul Bujor, prăjituri de casă tradiționale din Maramureș și Buzău, dar și mâncare gătită la fața locului de gospodine pricepute.

Meșter(Esc)! pentru domniile voastre meșteri populari și artiști handmade din toate zonele țării, care va vor încânta în aceste zile de toamnă cu diverse obiecte: ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii handmade, obiecte realizate din lână și croșetate, obiecte din os și sare, toate vă invită într-o lume aparte, a lucrușoarelor făcute cu îndemanare și mai ales mult drag, iar în curtea interioară veți putea face o întoarcere în timp, printre obiectele de antichități.

Pofticioși sau iubitori de frumos, colecționari și amatori de artă și bună dispoziție, vă așteptăm pe toți, din 23 până în 25 noiembrie, de dimineața până seara, la Muzeul Național al Țăranului Român !

Intrarea este libera!

Detalii:
Corina Berariu
tel: 0744 860 082

 


înapoi la pagina principală
 
inchis