Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târgul lui Cireșar


Piața Țărănească vă invită din 5 până în 7 iunie 2015 la Târgul lui Cireșar. Producători și meșteri vestiți, artizani și colecționari de antichități, tineri artiști și bucătari pricepuți, cu toții vă așteaptă de vineri până duminică, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, cu lucruri meșteșugite și bucate fel de fel.

Puteți târgui ii și țesături, icoane și obiecte din lemn și sticlă, plante de leac, cosmetice naturale, mobilier țărănesc și obiecte vechi, podoabe și jucării realizate manual, obiecte croșetate sau podoabe din lână împâslită, bijuterii și vestimentație, puteți participa la ateliere și demonstrații de meșteșuguri sau să stați de vorbă cu meșterii.

Mai găsiți prăjituri de casă și cofeturi, dulcețuri și siropuri, brânzeturi și babic, magiun de Topoloveni și dulcețurile Topoloveana fără zahăr adăugat, miere și cornete boierești, plăcinte fel de fel și înghețată la butoi, fructe și legume proaspete, baclava și cafea turcească, turtă dulce și covrigi, vin de Panciu și palincă, poale-n brâu și cozonaci domnești, ciocolată de casă și doboș, dar și mâncare gătită și grătare încinse, cum îi stă bine unei piețe țărănești autentice.

Vă așteptăm deci, de vineri, 5 iunie până duminică, 7 iunie, în curtea interioară și pe Aleea Samurcaș!
Programul este intre orele 10 și 18 și intrarea este liberă!


Detalii:
Corina Berariu - Tactic Events
Tel: 0735 441 304
Fax: 031 424 34 88
office@tacticevents.ro
https://www.facebook.com/ptaraneasca
 


 înapoi la pagina principală
 
inchis