Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târgul lui Gustar // 27-29 august 2021
Piața Țărănească și Meșter(Ești)! vă invită de vineri, 27 până duminică, 29 august, între orele 10.00 și 19.00, la Târgul lui Gustar, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român. Intrarea este liberă!


Şi-au anunțat prezența meșteri și artizani cu: ii, ceramică, țesături, bijuterii, obiecte casnice și de decor, vestimentație și încălțări pictate manual, sticlă, jucării și obiecte decorative.
Negustori de antichități din toată țara vor fi prezenți în curtea interioară cu țesături, vâlnice, cojoace, costume, fețe de masă, covoare, mobilier, ceramică și alte obiecte țărănești, dar și cu obiecte din perioada interbelică: cărți, patefoane, porțelanuri, bronzuri, bijuterii.
Ca de obicei, puteți târgui fel de fel de bunătăți: fructe și legume proaspete, miere, brânzeturi, dulcețuri și siropuri naturale, zacuște și murături, turtă dulce, sirop de cătină și limonadă cu miere, prăjituri de casă, baclava și sarailii.
Bucătari pricepuți vor pregăti mâncare ca la bunica acasă: preparate la grătar, cârnați de casă, pastramă de berbecuț, sărmăluțe cu mămăligă, ciolan cu fasole la ceaun, bulz, tochitură și fel de fel de bunătăți.
Copiii se pot juca alături de meșteri și artizani la atelierele de creație sau pot urmări demonstrațiile meșterilor.Organizator: Asociația Urban Events
Corina Berariu
Tel: 0735 441 304
Fax: 031 424 34 88
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/ptaraneasca 


înapoi la pagina principală
 
inchis