Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Te iubesc, Ion și Doina
28 martie 2015, ora 16:30

Organizaţia Studenţilor Basarabeni și Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT au deosebita plăcere de a vă invita sâmbătă, 28 martie 2015, la premiera documentarului „Te iubesc, Ion și Doina”.

Filmul „Te iubesc, Ion și Doina”, realizat de Leontina Vatamanu și OWH Studio, spune povestea legendarului tandem muzical, Doina și Ion Aldea-Teodorovici. Este o poveste de iubire, în toate formele ei, și nemurire, în care regăsim pagini de istorie din viața celor două inimi gemene, precum și secvențe din prezent, când existența lor continuă prin arta și creația care i-a consacrat.

Evenimentul este parte a Festivalului Zilele Basarabiei la București, ajuns la cea de-a VIII-a ediție, și este prilejuit de împlinirea a 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara.

La eveniment va fi prezent Cristofor Aldea-Teodorovici, fiul soților Doina și Ion Aldea-Teodorovici, care va interpreta cele mai îndrăgite piese ale părinților săi.

Proiecția filmului documentar „Te iubesc, Ion șiDoina” se va desfăşura la Muzeul Național al Țăranului Român, studioul „Horia Bernea”, începând cu ora 16:30.

Accesul publicului se va face din strada Monetăriei, nr.3, începând cu ora 16:00.

 


înapoi la pagina principală
 
inchis