Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Toamna artiștilor boboci

Spectacolul Toamna artiștilor boboci ,ce va fi susținut la Muzeul Național al Țăranului Român, Studioul Horia Bernea, sâmbătă, 12.10.2013 ora 11:30, în organizarea Trupei Artistice „Anton Pann‟ din București, al Bibliotecii Metropolitane București, filiala „Ion Creangă" și al Asociației Trei „D"- ani din Bacău, constituie ultima manifestare artistică din cadrul Festivalului Național de Creație și Interpretare Artistică pentru Copii, din anul 2013.

Este o modalitate artistică prin care organizatorii își propun să scoată la lumină talente autentice din rândul copiilor, care s-au remarcat în mod deosebit în finala festivalului în fața unui juriu de specialitate,la probe individuale și de grup la probe ca: muzică (vocal-individual), dans (popular-modern), teatru, creații artistice originale (literatură, pictură etc.)

Spectacolul în sine constituie o poartă deschisă pentru copiii talentați, pentru consolidarea și afirmarea talentului artistic la nivel național.

În cadrul spectacolului, se va prezenta și distribui gratuit participanților la festival, profesorilor îndrumători, colaboratorilor apropiați și invitaților speciali, ALBUMUL FESTIVALULUI, lucrare artistică de mare interes. Fiind o mișcare inedită, invităm pe toți cei interesați să participe la spectacol și la ediția din 2014 a festivalului.

Relații se pot obține la adresele de blog :
www.nikyhindi.blogspot.com, www.trupaartisticaantonpann.blogspot.com - principalul organizator al acestor manifestări cultural-artistice .
Deviza după care ne ghidăm este următoarea:
Nimic nu este mai benefic decât investiția în talentul și chemarea copiilor.

Vă așteptăm cu drag,
Realizatorii spectacolului :
Niky_Hindi - actor, solist vocal și regizor artistic
Ioan V.Maftei-Buhaiesti – scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din România și regizor


 


înapoi la pagina principală
 
inchis