Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Universul din mintea copiilor

17 decembrie 2014 – 17 ianuarie 2015, La Nuiele
Conceptul de artă vizuală UNIVERSUL DIN MINTEA COPIILOR este o alăturare de originalitate, imaginatie, fantezie toate exprimate prin pictură și desen sub îndrumarea dascălilor lor, artiști cunoscuți ai domeniului. Copiii de la atelierul de Artă și Creație THOTART și-au propus să ne dezvăluie câte ceva din universul mintii lor!

Expoziția va avea loc la Muzeul Național al Țăranului Român, intrarea de la Cărturesti, în perioada 17 decembrie 2014 – 17 ianuarie 2015. Proiectul cultural este finanțat de către AFCN și este organizat de către operatorul cultural Fundația Artistică THOTART , manager de proiect – prof. Carmen Olteanu.


Persoane de contact: prof. CARMEN OLTEANU
Telefon: 0721221760
E-mail: olteanucarmen@gmail.com

înapoi la pagina principală
 
inchis