Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

FRAGIL
Expoziție de pictură și desen a artistei FELICIA IONESCU
16–24 februarie 2016, Sala Irina Nicolau
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită marți, 16 februarie 2016, orele 18, la Sala Irina Nicolau, la vernisajul expoziției de pictură și desen a artistei Felicia Ionescu.

În deschidere, va lua cuvântul Prof. univ. dr. ION BOGDAN LEFTER.

FELICIA IONESCU s-a născut în 1979 la București și este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, secția Pictură.
Este asistent universitar la Universitatea Națională de Arte din București, departamentul Grafică și din anul 2010 Doctor în arte vizuale cu teza Scrierea în inventarul expresiv al picturii.
Pe lângă expozițiile personale, Felicia Ionescu a participat la aproximativ 100 de expoziții de grup naționale și internaționale (Italia, Grecia, Germania, Slovacia, Bulgaria, Republica Moldova).

Expoziția poate fi vizitată în perioada 16 – 24 februarie 2016, de marți până duminică, între orele 10 – 18. Intrarea este liberă. 


înapoi la pagina principală
 
inchis