Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

LANDSCAPE! / by Tomas Bican
expoziţiei de fotografie alb negru
15 aprilie – 6 mai, Sala Acvariu


Centrul Ceh (Czech Centre Bucharest) şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă invită vineri, 15 aprilie, de la ora 18:00, la vernisajul expoziţiei de fotografie alb negru LANDSCAPE! / by Tomas Bican.

Tomas Bican a absolvit Şcoala de Fotografie din Praga în 1996 şi de atunci a lucrat ca fotograf independent.
Landscape! ajunge pentru prima dată în România. Expoziţia conţine 12 fotografii în format mare, alb-negru, realizate cu ajutorul camerei de fotografiat de mărime medie, Hasselblad. Imaginile din Landscape! sunt surprinse atât în Europa, cât şi în ţări exotice cum ar fi India sau Brazilia. Cu toate acestea, ele nu sunt imagini documentare. Tomas Bican se concentrează pe valoarea artistică, astfel încât munca lui este transferată către abstract. Landscape! este continuarea seriei „The City“ şi încheie perioada „pătrată” a artistului.
În cadrul vernisajului va avea loc şi o proiecţie specială realizată de Tomas Bican pe baza fotografiilor.

Expoziţia va putea fi vizitată până pe 6 mai, la Sala Acvariu, Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Intrarea este libera.

Evenimentul este susţinut de Pilsner Urquell

Pentru mai multe detalii: www.czech-it.ro
 


înapoi la pagina principală
 
inchis