Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Piața Țărănească | 12-14 martie 2021
Asociația Urban Events vă invită de vineri, 12 martie, până duminică, 14 martie 2021, între orele 10.00-18.00 la Piața Țărănească. Intrarea este liberă. Accesul se face prin strada Monetăriei și ieșirea prin Bulevardul Ion Mihalache.
 

Vă așteptăm să marcăm Lăsatul secului de brânză, cu cele mai gustoase preparate tradiționale – plăcinte poale-n brâu cu brână dulce și stafide sau cu brânză sărată și mărar, alivenci moldovenești scăldate în smântână, plăcinte basarabene, dar și de post cu dovleac, nucă, mere sau mac, brânzeturi, cașuri și cașcavele argeșene.

Li se alătură producători din toate zonele țării. Aceștia aduc miere și zacuște fel de fel, dulcețuri și siropuri, murături, nucă, prune uscate, fructe, turtă dulce, țuică și pălinci, salam de biscuiți de post, cozonaci și baclavale, ciocolată de casă și doboș, griliaj, albiniță, preparate tradiționale atestate din carne de porc.

Nu lipsesc preparatele gustoase pregătite la fața locului de bucătari pricepuți: sărmăluțe cu mămăliguță de post și de dulce, fasole la ceaun cu salată de ceapă roșie, ciuperci cu brânză de burduf, bulz ciobănesc, borș de pește, saramură de crap, păstrăv la grătar, lipii și fel de fel de bunătăți.

***
Vă rugăm să respectați normele de distanțare socială și să manifestați responsabilitate față de sănătatea dumneavoastră și a celorlalți. În incinta evenimentului masca de protecție este obligatorie.


***
Organizator:
Asociația Urban Events
Corina Berariu
Telefon: 0744 860 082
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/PiataTaraneascaRO/

 
înapoi la pagina principală
 
inchis