Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Piața Țărănească, Meșter(Ești)! și târg de antichități la MȚR
Perioada: 19-21 octombrie, 10.00 – 18.00 Week-end-ul acesta, de vineri până duminică, de dimineață până seara, vă așteptâm în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român la Piața Țăranească și Meșter(Ești)!

Veți putea degusta produse naturale și produse tradiționale: afumături din Galați, Argeș și Sibiu, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, Galați, Tecuci și Sibiu, dulcețuri, siropuri și zacuști muntenești și moldovenești, miere și produse apicole, pâine în trei culori de la Târgul domnesc, cofeturi și dulciuri: turtă dulce din Pitești, ciocolată de casă și Halviță de la Lipova, Cozonacul Bujor, prăjituri de casă tradiționale din Maramureș și Buzau, dar și mâncare gătită la fața locului de gospodine pricepute.

Meșteri populari și artiști handmade din toate zonele țării vă vor încânta cu diverse obiecte: ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii handmade, lucruri realizate din lână și croșetate, obiecte din os și sare.

Pe aleea Samurcaș, la intrarea din Parcul Kiseleff, veți putea face o călătorie în timp, printre negustorii de antichități care vă prezintă obicete vechi și poveștile lor

Pofticioși sau iubitori de frumos, colecționari și amatori de artă și bună dispoziție, vă așteptăm pe toți, din 19 până în 21 octombrie, de dimineață până seara, la Muzeul Național al Țăranului Român.

Intrarea este liberă!

Organizator: Corina Berariu 0744 860 082
 


înapoi la pagina principală
 
inchis