Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Tezaure Umane Vii

Joi, 29 noiembrie 2012, de la ora 19.00, la Studioul Horia Bernea, din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român va avea loc spectacolul de gală Tezaure Umane Vii.
Evenimentul, aflat sub egida Ministerului Culturii și Patrimoniului Național, este realizat cu sprijinul Televiziunii Române, al Centrului Național pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, al Muzeului Național al Țăranului Român și al Muzeului de Etnografie din Brașov.

Vor lua cuvântul:
Sergiu Nistor – Secretar de Stat în Ministerul Culturii și Patrimoniului Național
Virgil Ștefan Nițulescu – președintele Comisiei Naţionale pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial
înapoi la pagina principală
 
inchis