Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Vin[o]laMȚR: Târg de vinuri la Muzeul Țăranului Român
3 - 6 iunie 2021
Sunteți invitați la primul Târg de vinuri din 2021: Vin[o]laMȚR, organizat la Muzeul Țăranului Român, o locație perfectă pentru astfel de evenimente, ce nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Evenimentul va fi organizat în aer liber, în curtea muzeului și va reuni aproximativ 50 de producători de vinuri, împreună cu alți expozanți din domenii asociate cu vinul.

Toți vizitatorii, dar și expozanții sau staff-ul organizatorului, vor avea acces în incintă evenimentului doar pe baza unui certificat valid de vaccinare, sau după efectuarea unui test rapid.

Evenimentul va fi organizat conform tuturor regulilor sanitare în vigoare la data desfășurării acestuia.

Organizatorul va pune în vânzare un număr limitat de bilete zilnic, pentru a asigura funcționarea evenimentului în limita spațiului necesar, conform regulilor sanitare în vigoare.

Program:
Joi, 3 Iunie 2021: 14 00 - 21 00
Vineri, 4 Iunie 2021: 11 00 - 21 00
Sâmbătă, 5 Iunie 2021: 11 00 - 21 00
Duminică, 6 Iunie 2021: 11 00 - 21 00

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-wine-fest-vin-o-lamtr-63401/


 
înapoi la pagina principală
 
inchis