Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Atelier de mărțișoare împâslite
Sâmbătă, 17 februarie și miercuri, 21 februarie, de la ora 11

„Floare de fragă din luna Marţ
La toată lumea să fiu dragă,
Urâciunile să le desparţi.”Care este floarea de primăvară preferată? Vino cu ideea și prinde-o cu ace de împâslit, cu lână colorată și puțină măiestrie într-un nou atelier de împâslit alături de Ioana Tănase.

De luat aminte: acest atelier presupune mânuirea unui ac special, așa că necesită un pic de atenție din partea copiilor.

Într-o grupă pot participa maximum 10 participanți.

Înscrierea este obligatorie și se face la numărul de telefon: 0723 863 264 sau pe adresa de e-mail: barbaratanase@gmail.com.

Recomandat copiilor de peste 7 ani.

Preț atelier: 15 lei/copil 


înapoi la pagina principală
 
inchis